Με 0,10 βλέπεις ΠΑΟ-Λαμία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να πληρώσουν για να παρακολουθήσουν στο Παναθηναϊκός TV το φιλικό με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Με 0,10 βλέπεις ΠΑΟ-Λαμία

O Παναθηναϊκός προχωρά ένα βήμα πιο πέρα με τη διαδικτυακή τηλεόραση και τη μετάδοση των αγώνων της ομάδας.

Συγκεκριμένα στη συμβολική τιμή των 0,10 ευρώ θα μπορέσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν το αυριανό φιλικό της αγαπημένης τους ομάδας με αντίπαλο τη Λαμία, μέσω του Παναθηναϊκός TV, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 ευρώ στους χρήστες του paotv.gr.

Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι».