Ελπίζει σε Σίλβα ο Ομάρ

Η Έβερτον προσέλαβε τον Μάρκο Σίλβα για τα επόμενα τρία χρόνια και ένας παίκτης που έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενος για την πρόοδο του πρώην προπονητή του είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ελπίζει σε Σίλβα ο Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σίλβα είχε σπεύσει να του δώσει ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία (μετά το πέρασμά του από τη Σίτι στις αρχές της καριέρας του) όταν είχε πάει στην Χαλ. Είχε δανειστεί τότε τον Ομάρ από τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης δεν είχε μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα επηρεασμένος και από τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει λίγο νωρίτερα.

Αυτή την περίοδο ο Ελαμπντελαουί είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού και σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα να κάνει μια καλή προσφορά και να ικανοποιήσει οικονομικά και τον παίκτη, είναι κοινό μυστικό ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα διστάσουν να τον παραχωρήσουν. Είναι ακόμα νωρίς να μπει κανείς σε τέτοια διαδικασία, αφού ο άνθρωπος μόλις σήμερα ανακοινώθηκε από τα «ζαχαρωτά», ωστόσο δεν θα αποτελέσει και μεγάλη έκπληξη εάν μία από τις μεταγραφικές εισηγήσεις του είναι ο διεθνής Νορβηγός αμυντικός.

Ακόμη πιο πρώιμο είναι να μιλήσει κανείς για το μέλλον του Μιραλάς στην Έβερτον με τον Σίλβα στον πάγκο. Αυτή τη στιγμή μοιάζει ουτοπικό για μια σειρά από λόγους να γίνεται έστω και κουβέντα για περίπτωση μετακίνησης του Βέλγου στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αποφάσεις που θα λάβει η Έβερτον και ο νέος τεχνικός της για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεδομένη αξία, όμως ούτε καλή σεζόν έκανε, ούτε στο Μουντιάλ κλήθηκε. Λογικά το θέμα Μιραλάς στην Έβερτον θα πάει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου...