Πανόπουλος: Οι οπαδοί της Ξάνθης ζήτησαν εξηγήσεις - Τι τους είπε για τον Μπιλ Πάπας

Μετά τον πρώτο αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οπαδοί της ακριτικής ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο.

Πανόπουλος: Οι οπαδοί της Ξάνθης ζήτησαν εξηγήσεις - Τι τους είπε για τον Μπιλ Πάπας

Η σκληρή κριτική ασκείται στον μεγαλομέτοχο για την απουσία του το τελευταίο διάστημα και τις λανθασμένες επιλογές του, που οδήγησαν τον σύλλογο στα πρόθυρα του υποβιβασμού. Και όλα αυτά, ενώ ο ίδιος προς έκπληξη αρκετών, έδωσε το παρών στον πρώτο αγώνα μπαράζ.

Το ξέσπασμα αυτό που ασκείται στον Χρήστο Πανόπουλο στο διαδίκτυο συμπίπτει και με την οριστική, όπως φαίνεται, αποχώρησή του, μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη περί πώλησης των μετοχών της ομάδας από την Insports στον Μπιλ Πάπας.

Αργά το βράδυ, περίπου μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Πανόπουλος είχε μακρά συνομιλία με αρκετούς οπαδούς της Ξάνθης που είχαν βρεθεί στα Πηγάδια και πολλοί από αυτούς του ζητούσαν εξηγήσεις για τις ενέργειές του το τελευταίο διάστημα.

«Πίστευα πως θα δικαιωθώ. Πίστευα ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν στις 2 Αυγούστου και δεν θα υπήρχαν μπαράζ», είπε ο Πανόπουλος στους οπαδούς απαντώντας στις βασικές αιτιάσεις που είναι η μη προσφυγή στο CAS και το λύσιμο των συμβολαίων της ομάδας.

Η συζήτηση έγινε σε σχετικά ήρεμους τόνους, με κάποιους από τους οπαδούς να του λένε ότι τον ευχαριστούν για την παρουσία του και όσα έκανε στην ομάδα τα προηγούμενα 30 χρόνια, άλλα να του εκφράζουν την πικρία τους γιατί η Ξάνθη πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Β’ Εθνική.

Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 0-1: Προβάδισμα ανόδου για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)

Από το πηγαδάκι με τους οπαδούς δεν έλειψε και η ερώτηση για τον νέο αγοραστή Μπιλ Πάπας με τον Πανόπουλο να απαντά: «Αν είναι αυτός ο άνθρωπος όπως μου δείχνει εμένα, η ομάδα θα πάει ψηλά».

Πηγή: thrakisports