Με τον Ολυμπιακό να κυνηγά τον Ζαϊντού «μένει στη Σεντ Ετιέν ο Τράουκο»

Σύμφωνα με περουβιανή ιστοσελίδα ο Μιγκέλ Τράουκο, που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, αποφάσισε να συνεχίσει στη Γαλλία.

Με τον Ολυμπιακό να κυνηγά τον Ζαϊντού «μένει στη Σεντ Ετιέν ο Τράουκο»

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό είχε στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Μιγκέλ Τράουκο για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ο διεθνής Περουβιανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη Σεντ Ετιέν, ωστόσο ο Κλοντ Πιέλ δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια και είχε λάβει ξεκάθαρο μήνυμα αποχώρησης.

Ο 28χρονος αμυντικός είχε έρθει σε επαφές με τη διοίκηση των Πειραιωτών για τις απολαβές του και όπως διέρρεε οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με tweet της περουβιανής ιστοσελίδας GOLPERU ο Μιγκέλ Τράουκο αποφάσισε να παραμείνει στη Σεντ Ετιέν, καθώς όπως αναφέρεται «έχει απογοητευθεί από τη στάση του Ολυμπιακού».

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο άλλαξαν κατεύθυνση στα μεταγραφικά τους και πλέον ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζαϊντού της Σάντα Κλάρα.

Η σελίδα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση του Τράουκο με τη νέα φανέλα της Σεντ Ετιέν, εν όψει της επικείμενης σεζόν. Κάτι που βέβαια δεν οριστικοποιεί την παραμονή του Περουβιανού στη Γαλλία.