Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΟΦΗ σε φιλικό - Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος

Οι «πράσινοι» με γκολ του Φεντερίκο Μακέντα επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. 

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΟΦΗ σε φιλικό - Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος

Τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά ματς προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πήρε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα στο 41'.

Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθέντας Σαβιέρ ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Μακέντα, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος που άφησε καλές εντυπώσεις.

Από κει και πέρα, τόσο ο Ντάνι Πογιάτος, όσο και ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος προχώρησαν σε αρκετά... πειράματα και μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής. Από πλευράς Κρητικών, ξεχώρισαν οι Φιγκεϊρέδο, Σακόρ και Ναμπί, ενώ ικανοποίησε και ο νεαρός Σουρνάκης.

Να σημειωθεί, πως το «παρών» στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (61’ Ξενόπουλος), Καραγιάννης (46’ Σαμαράς), Σένκεφελντ (46’ Βέλεθ), Ζαγαρίτης (46’ Λαζαρίδης), Σερπέζης (46’ Μπουζούκης), Αγιούμπ (61’ Σ. Τζαβίδας), Κουρμπέλης (61’ Αλεξανδρόπουλος), Σαβιέρ (61’ Εμμανουηλίδης), Αϊτόρ (46’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (61’ Ιωαννίδης).

ΟΦΗ: Γουάλι (69’ Σωτηρίου), Oυές (68’ Μίγγος), Βούρος (70’ Βαφέας), Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (46’ Γιαννούλης), Σουρνάκης (68’ Διαμαντής), Σακόρ (46’ Στάικος), Σαρντινέρο (46’ Μαρινάκης), Ναμπί (46’ Νοικοκυράκης), Βαζ (68’ Γρίβας), Φιγκεϊρέντο (68’ Γκαργκαλατζίδης).