Γαλανόπουλος για το νέο τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ: «Δύσκολο να αποχωριστώ την ομάδα»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δέχτηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας πως θα ήταν δύσκολο να φύγει από την ομάδα.

Γαλανόπουλος για το νέο τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ: «Δύσκολο να αποχωριστώ την ομάδα»

Σε ρήξη φαινόταν πως είχε έρθει ο Κώστας Γαλανόπουλος με την ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση ανατράπηκε και ο παίκτης έμεινε στους «κιτρινόμαυρους». Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν να βελτιωμένη πρόταση και ο Γαλανόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο. Συγκεκριμένα τον πρώτο χρόνο ο παίκτης θα εισπράξει 200.000 ευρώ, τον δεύτερο 220.000 ευρώ και τον τρίτο 250.000 ευρώ.

Εάν προστεθούν και τα μπόνους που έχουν μπει στο νέο του συμβόλαιο μπορεί να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του κατά 30.000 με 50.000 ευρώ.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως θα ήταν δύσκολο να φύγει από μία ομάδα στην οποία βρίσκεται από μικρό παιδί. «Όταν είσαι σε μια ομάδα από μικρό παιδί και έχεις πετύχει τόσα όνειρα με αυτήν, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα και πάνω από όλα τον κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος με στήριξε και σε αυτήν την περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.