Αποκτά την Ξάνθη ο ομογενής επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδημητρίου

Σύντομα θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδημητρίου τα βρήκε με τους ιδιοκτήτες της θρακικής ομάδας για την εξαγορά των μετοχών και κατέθεσε σχετικό φάκελο στην ΕΕΑ.

Αποκτά την Ξάνθη ο ομογενής επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδημητρίου

Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ Ξάνθη! Ο ομογενής επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδημητρίου συμφώνησε με το δίδυμο Πανόπουλου -Συγγελίδη και αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει υπό τον έλεγχό του την ακριτική ομάδα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, γνωστός στην Αυστραλία ως Bill Papas, κατέθεσε φάκελο σήμερα (25/8) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μόλις δοθεί η έγκριση θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση των μετοχών της Ξάνθης.

O Παπαδημητρίου και οι δύο ιδιοκτήτες της θρακιώτικης ομάδας συμφώνησαν και στο θέμα του αντιτίμου της αγοράς, το οποίο θα είναι το μισό σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ μετά το μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Ολίμπικ Σίδνεϊ, στο βιογραφικό του δηλώνει φανατικός του ποδοσφαίρου, ενώ επιχειρηματικά δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες (Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία και Ελλάδα). Είναι πατέρας τριών παιδιών (δύο αγόρια και ένα κορίτσι) και οι γιοι του ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.