Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Αργεντινό Ντρούπι Γκόμες

Ένας ακόμη Αργεντινός, ο Ροδρίγο Μανουέλ «Ντρούπι» Γκόμες, θα φορέσει από αυτή τη σεζόν τα κυανοκίτρινα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Αργεντινό Ντρούπι Γκόμες

Ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύει συνεχώς ότι εμπιστεύεται απολύτως την αγορά της Αργεντινής για τα μεταγραφικά... ψώνια του. Έτσι, μετά τους Μπρίαν Ορόσκο και Φεντερίκο Άλβαρες οι Αρκάδες πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από τη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Ο λόγος για τον 27χρονο δεξιό εξτρέμ Ροδρίγο Μανουέλ «Ντρούπι» Γκόμες. Ο βραχύσωμος παίκτης, με ύψος 1,68 μ., γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1993 στη Σάντα Φε και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, όπου κάθισε για μία διετία (2012-14). Τα επόμενα δύο χρόνια ανήκε στην Ιντεπεντιέντε, ενώ παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κίλμες το 2015. Το 2016 τον απέκτησε η Τολούκα από το Μεξικό και έπειτα τον έδωσε δανεικό κατά σειρά στις αργεντίνικες Ουνιόν Σάντα Φε, Σαν Μαρτίν Τουκουμάν και Ουρακάν.

Ο Γκόμες έχει ήδη υπογράψει και αποστείλει ηλεκτρονικά τριετές συμβόλαιο στον Αστέρα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει αεροπορικώς για την Ελλάδα.