ΑΕΚ: Η Γουλβς επιμένει για τον Ολιβέιρα

Έτοιμη να επανέλθει για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ είναι η Γουλβς σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία.

ΑΕΚ: Η Γουλβς επιμένει για τον Ολιβέιρα

Η Γουλβς έχει βάλει στο… μάτι τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ και δεν φαίνεται να τον έχει ξεχάσει. Οι «λύκοι» είχαν κάνει επίσημη πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Τότε η πρόταση του αγγλικού κλαμπ είχε απορριφθεί από την ΑΕΚ, διότι δεν πλησίαζε τα «θέλω» της. Η Γουλβς, ωστόσο φαίνεται πως επανέρχεται για τον Νέλσον Ολιβέιρα με νέα πιο βελτιωμένη πρόταση. Τουλάχιστον προτίθεται να επανέλθει σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα η O Jogo γράφει πως «Ο Νέλσον Ολιβέιρα που πέτυχε 14 γκολ στην τελευταία σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπορούσε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που ψάχνει έναν επιθετικό.

Τον περασμένο Ιανουάριο η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή χάλασε διότι η Γουλβς δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τα 5 εκατ. ευρώ. Τώρα μεσολαβεί ο Ζόρζε Μέντες προκειμένου η Γουλβς να ανέβει στα χρήματα και να πάρει τον παίκτη που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ραούλ Χιμένες», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.