Ολυμπιακός: Η εβδομάδα τελικού με την ΑΕΚ και οι μεταγραφές

Για τον Ολυμπιακό προτεραιότητα έχει ο τελικός με την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα τρέχουν και πολλές υποθέσεις για τις μεταγραφές.

Ολυμπιακός: Η εβδομάδα τελικού με την ΑΕΚ και οι μεταγραφές

Η μεγάλη «κάψα» που είχαν στον Ολυμπιακό ήταν να κλείσουν τις «τρύπες» στα άκρα της άμυνας τους. Με Χολέμπας και Ραφίνια έγινε αυτό και προχωράνε τώρα τις υπόλοιπες υποθέσεις. Στον Πειραιά είναι πιο ήσυχοι για τις μεταγραφές που θα γίνουν στη συνέχεια, διότι κάλυψαν τα κενά τους.

Αυτή τη στιγμή, όμως, όλος ο οργανισμός ασχολείται με τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό το παιχνίδι έχει προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, αφού παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει τόσα, θα κρίνει έναν τίτλο. Έτσι και στον Ολυμπιακό το βάρος τους πέφτει στον τελικό με τους «κιτρινόμαυρους» και φυσικά θέλουν το τρόπαιο.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως μέχρι τον τελικό δεν θα τελειώσει κάποια μεταγραφή. Δεν φαίνεται τουλάχιστον πως θα είναι στα σκαριά κάποια κίνηση. Προσοχή, όμως, διότι αυτό δεν σημαίνει πως στο λιμάνι δεν ασχολούνται με τις μεταγραφές και τα έχουν «παγώσει» όλα για να παίξουν με την ΑΕΚ.

Ο τελικός, άλλωστε δεν αλλάζει τον σχεδιασμό της ομάδας του Πειραιά και οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες. Αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα και όπου υπάρξει το κατάλληλο έδαφος για να προχωρήσει πιο γρήγορα θα τελειώσει άμεσα την υπόθεση. Δεν σημαίνει ότι αποκλείεται πως έως την Κυριακή δεν θα γίνει μεταγραφή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν βασικό αριστερό μπακ, αναπληρωματικό δεξί μπακ, εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το κενό του Ποντένσε και τερματοφύλακα. Από ‘κει και πέρα υπό προϋποθέσεις θα χρειαστούν στόπερ και χαφ. Τα μέτωπα είναι πολλά για τους Πειραιώτες και στην κυριολεξία κοιτάζουν παντού και κάνουν επαφές για όλες τις θέσεις. Κάποιες υποθέσεις μοιάζουν πιο πίσω, κάποιες άλλες πιο μπροστά, αλλά αυτή τη στιγμή ο τελικός με την ΑΕΚ είναι προτεραιότητα χωρίς να αποκλείσουμε τίποτα μέχρι την Κυριακή.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας