Ο Δώνης συμφώνησε για συμβόλαιο 1+1 χρόνο με τον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται ότι έψησε τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης συμφώνησε για συμβόλαιο 1+1 χρόνο με τον Παναθηναϊκό

O Nίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης είχαν συνάντηση το μεσημέρι στην οποία συζήτησαν για αυτά που τους χώριζαν στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας.

Ουσιαστικά η διαφορά που είχε προκύψει ήταν στο οικονομικό και στη διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Έλληνας τεχνικός με τους πράσινους.

Ο Νταμπίζας μετέφερε τις απαιτήσεις του Δώνη στον Γιάννη Αλαφούζο και εκείνος έδωσε το πράσινο φως για να καθίσουν οι δυο πλευρές ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεδομένου ότι ο χρόνος (και ο Ταϊλανδός επενδυτής) πιέζει.

Νταμπίζας και Δώνης συμφώνησαν στις αποδοχές του προπονητικού τιμ καθώς και στη διάρκεια της συνεργασίας που θα είναι για 1+1 χρόνο. Αυτό που απομένει τώρα είναι να ενημερώσει ο Νταμπίζας τον Αλαφούζο για τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Δώνη.

Πρόβλημα, ωστόσο, δεν αναμένεται να προκύψει και συνεπώς είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και ο Δώνης να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων» ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή για διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη.