ΑΕΚ: Εκτός πλάνων ο Γαλανόπουλος

Ο Μάσιμο Καρέρα ενημέρωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο πως δεν τον υπολογίζει από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το θέμα του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Εκτός πλάνων ο Γαλανόπουλος

Οι σχέσεις του Κώστα Γαλανόπουλου με την ΑΕΚ είχαν έρθει σε ρήξη, αφού οι δύο πλευρές δεν έβρισκαν κοινό σημείο για να γίνει επέκταση της συνεργασίας τους. Ήταν πολύ δύσκολο να κολλήσει ξανά το γυαλί και πλέον φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί οριστικά εκτός πλάνων.

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως είχε τον παίκτη στο σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, αλλά από τη στιγμή που δεν λύθηκε το θέμα του συμβολαίου του τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

Ο Ιταλός προπονητής, μάλιστα είχε δείξει στον ποδοσφαιριστή ότι τον υπολογίζει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν δίνουν τα χέρια προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Μάσιμο Καρέρα ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως δεν τον υπολογίζει από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το θέμα του συμβολαίου του. Παρά το γεγονός ότι στην Εθνική ομάδα ο παίκτης υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, στην ΑΕΚ έχει μείνει εκτός πλάνων.