Ανανέωσε ο Μιχαήλ στον ΠΑΣ

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται μέχρι το 2020 ο Αλέξης Μιχαήλ, αφού ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. 

Ανανέωσε ο Μιχαήλ στον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις συμφωνίες με Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα και Περιστερίδη, ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμα δύο χρόνια και με τον αρχηγό του, Αλέξη Μιχαήλ, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον κορμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και τυπικά υπέγραψε την ανανέωση του, ο Αλέξης Μιχαήλ και θα είναι για άλλα 2 χρόνια στο σπίτι του όπως μας είπε, συνεχίζοντας να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλέξης μας είπε στο pasgiannina.gr:

"Είναι το σπίτι μου η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για τη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε τα επόμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα του ΠΑΣ είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά για να βάλουμε τον ΠΑΣ στη θέση που του αρμόζει και του αξίζει με την ιστορία που έχει. Εμείς μαζί με τον κόσμο δίπλα μας. ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα"».