Ο Ραφίνια «διψάει» για το 46ο!

Η φωτογραφία του Ραφίνια από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού που δείχνει το δρόμο για το 46ο πρωτάθλημα.

Ο Ραφίνια «διψάει» για το 46ο!

Την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός που πλέον τελείωσε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης με τον Ραφίνια. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μπακ που έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα της Μπάγερν και της Φλαμένγκο ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τον 35χρονο δεξιό μπακ τον ήθελε σαν τρελός ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού είχε ήξερε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ έχει και την εμπειρία για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής από τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα έχει δείξει ότι αν και είναι ένα μεγάλο όνομα παραμένει απλός και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Έχει έρθει στη χώρα μας διψασμένος για τίτλους και βλέπει τον Ολυμπιακό ως μία νέα πρόκληση στην καριέρα του για να δείξει ότι ακόμη μπορεί να σταθεί σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ που συμμετέχει στο Champions League.

Η ανακοίνωση του συνοδεύτηκε και από αρκετές φωτογραφίες, όμως, μία έκανε εντύπωση. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μπακ μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στον πίνακα έγραψε τον αριθμό «46» δίνοντας το σύνθημα για το επόμενο πρωτάθλημα.