Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει πιάσει δουλειά στον Ρέντη και πατάει γκάζι για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Χολέμπας

Στις 28 Ιουνίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Χοσέ Χολέμπας και ήταν το ματς της Γουότφορντ με τη Σαουθάμπτον όταν και είχε παίξει για μόλις 16 λεπτά. Ο διεθνής μπακ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που θέλει ο ίδιος και φυσικά ο προπονητής του.

Ο 36χρονος μπακ έχει μείνει αρκετά πίσω και θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει τους υπόλοιπους. Υπολογίζεται πως ο Χολέμπας θα έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς σε περίπου δύο εβδομάδες.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και είναι λογικό, αφού είχε μία περίεργη σεζόν στην οποία δεν πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία βιασύνη για τον ποδοσφαιριστή ούτε από την πλευρά του, αλλά ούτε και από την πλευρά της ομάδας.

Ο Χολέμπας έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό με την ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες θα χρησιμοποιήσουν τα περσινά ρόστερ. Έτσι έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να δουλέψει με την ησυχία του και να είναι πανέτοιμος μεν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σέντρα για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο Χολέμπας θα είναι πανέτοιμος και θα έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αναφερόμαστε, άλλωστε σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολύ καλά γυμνασμένος και είναι πολύ αθλητικός. Ήδη δουλεύει αρκετά σκληρά σε καθημερινή βάση στον Ρέντη και ξέρει πολύ καλά πως όταν πρέπει θα είναι έτοιμος.