ΟΦΗ: Ο Σαρντινέρο «έκλεψε την παράσταση» στα φιλικά με Ιεράπετρα και Γιούχτα

Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός χαφ Αντριάν Σαρντινέρο αποτέλεσε την αποκάλυψη για την ομάδα του Γιώργου Σίμου

ΟΦΗ: Ο Σαρντινέρο «έκλεψε την παράσταση» στα φιλικά με Ιεράπετρα και Γιούχτα

Μια νίκη επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας (4-0) και μια ισοπαλία (0-0) απέναντι στον αξιόμαχο Γιούχτα, ήταν τα αποτελέσματα για τον ΟΦΗ σε τουρνουά τριών 45λεπτων που έγινε στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Στο πρώτο φιλικό με την Αναγέννηση Ιεράπετρας ο ΟΦΗ νίκησε εύκολα με σκορ 4-0. Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο τεστ, ντεμπούτο για την ομάδα του Ηρακλείου έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Βούρος, Γουές, Γρίβας και Σαρντινέρο.

Τα γκολ της εύκολης νίκης τρία γκολ πέτυχε ο Σαρντινέρο και ένα ο Στάϊκος μετά από μεταβίβαση του 29χρονου Ισπανού Αντριάν Σαρντινέρο ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε σε σχήμα 4-3-3 με τους :Σηφάκη, Γουές, Κοροβέση, Γιαννούλη, Βούρο, Σουρνάκα, Στάϊκο, Μίγκα, Σαρντινέρο, Γρίβα και Νοικοκυράκη.

Στο δεύτερο φιλικό 45λεπτο ματς ο Γιώργος Σίμος παρέταξε σε σχήμα 4-2-3-1 τον Γουάλι κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα από δεξιά στα αριστερά τους Μαρινάκη, Βαφέα, Σελίμοβιτς, Γιαννουλη. Πιο μπροστά τους Στάικο και Σακόρ και σε πιο προωθημένους ρόλους τους Ναμπί, Βαζ, Νοικοκυράκη και Φιγκειρέδο.

Η ομάδα του Γιούχτα με το ξεκίνημα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κατσικοκέρης έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής διαδικασίας ο Γιούχτας Αρχάνων ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες πέραν του χαμένου πέναλτι!

Μετά το 35’ ο ΟΦΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία, «ανέβασε στροφές» δημιουργώντας φάσεις για γκολ χωρίς όμως να σκοράρει κανείς.