Το μεγάλο άγχος του Χασάν και το μυστικό με Μαρτίνς

Ο Αχμέντ Χασάν δεν το έκρυβε πως ήταν αγχωμένος να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα πετάει στα σύννεφα με την παραμονή του. Γιατί ήθελε τόσο πολύ να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Το μεγάλο άγχος του Χασάν και το μυστικό με Μαρτίνς

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έμεινε στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός και με ανάρτηση στα social media εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων των Πειραιωτών με τη Μπράγκα και για το γεγονός πως θα παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι.

Ο Χασάν πέρσι το καλοκαίρι είχε φύγει με πόνο καρδιάς από την Ελλάδα. Δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, διότι ήξερε πολύ καλά ότι δεν θα έβρισκε αλλού τόσο χρόνο συμμετοχής όσο βρήκε στους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του έχει πιέσει πολύ όλο αυτό το διάστημα για να γίνει η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν. Το έλεγε και σε συμπαίκτες του ο Χασάν ότι η μεγάλη του αγωνία ήταν να συνεχίσει στον Πειραιά. Μόνο αυτό τον ενδιέφερε, διότι ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Όποτε έχει συνεργαστεί με τον Πορτογάλο προπονητή τα έχει πάει περίφημα και ήθελε σαν τρελός να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Ακόμη θεωρεί ότι την επόμενη σεζόν θα βρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Και ο Ελ Αραμπί θα χρειαστεί περισσότερες ανάσες και για τον Χασάν θα είναι μία καλή ευκαιρία.

Το μυστικό για τον ίδιο τον παίκτη είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Του ταιριάζει απόλυτα ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο Ολυμπιακός και αυτό του βγαίνει και στο γήπεδο. Αυτές τις ημέρες στον Ρέντη ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν άλλος άνθρωπος, πετούσε στα σύννεφα και δεν το έκρυβε πως ήταν ικανοποιημένος για το γεγονός πως τελείωνε θετικά το θέμα του.