Μεριά: «Καλύτερα βασικός στην Κασίμπασα παρά "ρεζέρβα" στον Ολυμπιακό»

Ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις του εξήγησε για ποιο λόγο έφυγε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κασίμπασα.

Μεριά: «Καλύτερα βασικός στην Κασίμπασα παρά "ρεζέρβα" στον Ολυμπιακό»

Ο Γιασίν Μεριά βρίσκεται στον Ρέντη και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο δανεισμός του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού στην Κασίμπασα ολοκληρώθηκε και το παλεύει για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 27χρονος στόπερ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν, αλλά πλέον γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν είναι και τόσο απλό το θέμα. Από την άλλη με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να παίζει και γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε τον Ιανουάριο να φύγει για την Τουρκία.

«Προτίμησα να πάω στην Κασίμπασα παρά να είμαι 'ρεζέρβα' στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του Μεριά. Τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του τονίζουν πως πρόθεση του είναι να γυρίσει στην Κασίμπασα.

Θεωρεί ότι εκεί θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά ακόμη θέλει να το παλέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Τα πράγματα, βέβαια είναι δύσκολα για τον ίδιο, όμως από την άλλη δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα.