Η Ντιναμό Βουκουρεστίου θέλει δανεικό τον Κάιπερς από τον Ολυμπιακό

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον Ούγκο Κάιπερς με τη μορφή του δανεισμού.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου θέλει δανεικό τον Κάιπερς από τον Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός και είχε παίξει στην Αζαξιό. Ο Βέλγος επιθετικός είχε τις πιθανότητες του να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αγορά του Αχμέντ Χασάν, ωστόσο, άλλαξε τα δεδομένα για την επίθεση του Ολυμπιακού και άφησε αρκετά πίσω τον Κάιπερς. Προσθέστε πως θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Χιλάλ Σουντανί, τον οποίο υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο για τον Κάιπερς είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Στη Ρουμανία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Ντιναμό Βουκουρεστίου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να τον πάρει με τη μορφή του δανεισμού.

Η διοίκηση της Ντιναμό Βουκουρεστίου συζητάει με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, αλλά στον Πειραιά θα κοιτάξουν να στείλουν τον παίκτη σε κάποια ομάδα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό είναι το βασικό για τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να εξελιχθεί και την επόμενη σεζόν να είναι ακόνη καλύτερος, διότι πρόκειται για παίκτη για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς.