Ο Γιόχανσον ήθελε Ολυμπιακό, αλλά στον Πειραιά είχαν διαφορετική άποψη

Ο Ματίας Γιόχανσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό αρχές Ιουλίου, ήταν πολύ ζεστός να πάει είτε στη Νότιγχαμ, είτε στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να μην ασχοληθούν με την περίπτωσή του. 

Ο Γιόχανσον ήθελε Ολυμπιακό, αλλά στον Πειραιά είχαν διαφορετική άποψη

Είναι λογικό και επόμενο όταν ο Ολυμπιακός διαρρέει στην αγορά ότι ψάχνει την αγορά για δύο δεξιά μπακ, έναν "αντι-Ομάρ" και έναν "αντι-Γκασπάρ", οι προτάσεις να πέφτουν βροχή.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν το χρυσό "deal" με τον Ραφίνια για να αποτελέσει τον βασικό μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Ελαμπντελαουί. Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν βρισκόταν άκρη για τον Μπρούνο Γκασπάρ, αναγκαστικά στο λιμάνι κοίταξαν κάποιους ποδοσφαιριστές από την αγορά που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το "μπακ απ" του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Μπάγερν Μονάχου και της Φλαμένγκο.

Τα ονόματα που έπεσαν ήταν πολλά... Η αλήθεια είναι ότι ο Ματίας Γιόχανσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στις αρχές Ιουλίου, είχε προταθεί στους πρωταθλητές, όπως είχε προταθεί και στη Νότιγχαμ. Ενώ ο Σουηδός μπακ εμφανιζόταν να είναι θετικός στην προοπτική κυρίως του Ολυμπιακού, τελικά οι Πειραιώτες έδειξαν να έχουν προτίμηση σε άλλον παίκτη ως μία εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας τους.

Αυτά κάνει ο Χαντεργκιονάι που στέλνουν στον Ολυμπιακό (vid)

Οι Κοσοβάροι έγραψαν το βράδυ της Παρασκευής (21/8) για τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι που ανήκει στην Χάντερσφιλντ και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Κασίμπασα. Κάνουν λόγο για συμφωνία με τον παίκτη και ότι αυτό που απομένει είναι να τα βρει ο Ολυμπιακός με τον αγγλικό σύλλογο.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι την ημέρα που ο Γιόχανσον ανακοινωνόταν από την Γκεντσλερμπιρλιγκί, εμφανίστηκε από το πουθενά το όνομα του Χαντεργκιονάι. Το αν ο Κοσοβάρος (γεννηθείς στην Ελβετία) είναι ο "εκλεκτός" για να αποτελέσει τη "ρεζέρβα" του Ραφίνια, θα το δούμε τις επόμενες μέρες, καθώς οι Πειραιώτες δεν έλεγαν το παραμικρό για όσα κυκλοφόρησαν για τον 26χρονο Χαντεργκιονάι.

Στο μεταξύ, υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που είχαν ακουστεί ως "μπακ απ" του Βραζιλιάνου άσου, όπως ο Μουφί της Τοντέλα και ο Καλουλού της Αζαξιό. Για την ακρίβεια είχαν προταθεί...