«Ο Χαντεργκιονάι στον Ολυμπιακό»

Πληροφορίες από το Κόσοβο αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Φλόρεντ Χαντεργκιονάι της Χάντερσφιλντ και απομένει να πει το "ναι" και ο αγγλικός σύλλογος.

«Ο Χαντεργκιονάι στον Ολυμπιακό»

Να λοιπόν που από το... πουθενά προέκυψε μεταγραφικό θέμα για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε μία θέση που δεν "καιγόταν" να αποκτήσει εδώ και τώρα ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για το "μπακ απ" του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο από το Κόσοβο που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον 26χρονο μπακ Φλόρεντ Χαντεργκιονάι (γεννημένος στην Ελβετία) και αυτό που απομένει είναι να τα βρει και με την Χάντερσφιλντ, στην οποία ανήκει από τον Ιούλιο του 2018.

Ο Κοσοβάρος μπακ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν δανεικός στην Κασίμπασα και ήταν συμπαίκτης του Γιασίν Μεριά, έχοντας 13 συμμετοχές. Επίσης, είχε προλάβει στο πρώτο μισό της σεζόν να κάνει 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ.

Στην Αγγλία λένε ότι όντως η Χάντερσφιλντ δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και τελικά έρχονται οι Κοσοβάροι να βάλουν δυνατά στο "παιχνίδι" τον Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ φυσικά δεν διαρρέει το παραμικρό.