Βέρντε: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...»

Ο Ντανιέλε Βέρντε παρότι δήλωσε ικανοποιημένος στην ΑΕΚ άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Βέρντε: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...»

Σε Ιταλικό μέσο («Tutto Mercato») μίλησε ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος παρότι δήλωσε ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν έρθει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Είναι γνωστό πως η πλευρά Βέρντε «έχει ρίξει δίχτυα» σε Ιταλία και Ισπανία αναφορικά με το ενδεχόμενο πρότασης από κάποια ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, παρότι πρόσφατα ακούστηκε ένα ενδιαφέρον της Λεγανές.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μιλώντας στην πατρίδα του δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής αναφορικά με το μέλλον του.

«Η αγορά έχει ανοίξει, αλλά έχω ακόμη δυο χρόνια εδώ (σ.σ. στην ΑΕΚ). Ας περιμένουμε να δούμε και πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο».

Στην επισήμανση ότι υπάρχουν ισπανικές «σειρήνες» απάντησε… «Ναι, αλλά εδώ είμαι καλά».

Εξάλλου για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα είπε: «Σε μία εβδομάδα και λίγο παραπάνω έχουμε τον τελικό Κυπέλλου. Και εδώ όμως ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται. Νόμιζα ότι μειώνεται, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Πολλοί πιστεύουν ακούσια ότι είναι αστείο και δεν το παίρνουν πολύ σοβαρά, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματική μείωση. Γύρω μου κοιτάζω, όλοι φορούν μάσκα. Γιατί πραγματικά αυτός ο ιός γίνεται τέρας».

Τέλος για το αν το πρωτάθλημα Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου: «Πιθανότατα. Περιμένουμε να δει και πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση για το πρωτάθλημα».