Τερζής: «Να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου»

Ο Τόλης Τερζής μίλησε μετά τη νίκη του Άρη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας, υπογραμμίζοντας πως μοναδικός στόχος σήμερα είναι να βρεθούν οι κίτρινοι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας στις 17 Σεπτεμβρίου, στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα τους.

Τερζής: «Να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου»

Ο άμεσος συνεργάτης του Μίχαελ Ένινγκ τόνισε: «Θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε γήπεδο με κανονικές διαστάσεις και να δώσουμε από ένα ημίχρονο σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό, τα πατήματά μας. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη με διπλές προπονήσεις, αρκετά κουραστική. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Απώτερος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου, στον ευρωπαϊκό αγώνα» και πρόσθεσε: «Ήταν μια καλή προπόνηση για μας, για όλα τα παιδιά. Έχουμε άλλη μια βδομάδα πάνω στο βουνό, θέλουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγογότερα για την Ευρώπη».

Ρωτήθηκε αν είδε πράγματα που γίνονται στην προπόνηση και βγήκαν στο πρώτο φιλικό και απάντησε: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση και σε ροή αγώνα και στις στατικές φάσεις. Έχουμε δρόμο μεγάλο μπροστά μας, αλλά τα παιδιά δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο, μεγάλη διάθεση, λειτουργούν σαν επαγγελματίες και αυτό είναι το ευχάριστο».