«Ξεμούδιασε» ο Άρης (4-0), πρώτα συμπεράσματα για Ένινγκ

Ο Άρης ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά του παιχνίδια στη φετινή προετοιμασία, κερδίζοντας την Αγία Μαρίνα Βέροιας με σκορ 4-0, σε έναν αγώνα από τον οποίο ο Μίχαελ Ένινγκ έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα του.

«Ξεμούδιασε» ο Άρης (4-0), πρώτα συμπεράσματα για Ένινγκ

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες και δύο διαφορετικά συστήματα ανά ημίχρονο και είδε τους παίκτες του να βγάζουν στο γήπεδο καλή εικόνα, τηρουμένων των αναλογιών, της εποχής και του αντιπάλου.

Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 23’ μετά από κόρνερ του Ματίγια, ο Ντάτκοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 45’ ο Μάνος μετά από γύρισμα του Τζέγκο έγραψε το 2-0, ενώ στο διάστημα αυτό οι κίτρινοι είχαν και δύο δοκάρια, στο 7’ με τον Γκάνεα και στο 20’ με τον Σάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ένινγκ επέλεξε να παίξει η ομάδα 4-2-3-1 και είδε τον νεαρό Χατζηπιρπιρίδη να σκοράρει δύο φορές. Την πρώτη στο 53’ όταν από σέντρα του Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έγραψε το 3-0 και στο 88’ όταν μετά από συνεργασία με τον Μπερτόλιο έστειλε τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα.

ΑΡΗΣ (Α’ Ημίχρονο): Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Μάνος

ΑΡΗΣ (Β’ Ημίχρονο): Έμαν, Μαρμαρίδης, Σενγκέργκης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ανδρέας, Μπακούτσης, Μπερτόλιο, Μαρτίνες, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ηλιάδης, Κούκλας, Μπουρδάνος, Ρέις Σέρα, Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Λίπε, Βούλγαρης, Σαμιώτης, Μουστάκας, Αργυρόπουλος