Πώς διαμορφώνεται το «παζλ» στην επίθεση του Ολυμπιακού

Η παρουσία του Ελ Αραμπί και η αγορά του Χασάν από την Μπράγκα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποιος άλλος φορ και όχι ο Γκερέρο, θα είναι ο τρίτος επιθετικός του Ολυμπιακού την ερχόμενη σεζόν.

Πώς διαμορφώνεται το «παζλ» στην επίθεση του Ολυμπιακού

Όλα καλά φαίνεται πως πήγαν στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για την αγορά του Αχμέντ Χασάν και πλέον αυτό που απομένει είναι τα τυπικά, ώστε ο Αιγύπτιος φορ να ανήκει και με τη βούλα στους «ερυθρόλευκους» με κανονική μεταγραφή και όχι με νέο δανεισμό.

Ένας «βραχνάς» λιγότερος πλέον για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ζητούσε επίμονα την παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό, καθώς με δίδυμο Ελ Αραμπί - Χασάν στην επίθεση, θεωρούσε ότι είναι ασφαλής για τη γραμμή κρούσης.

Εκείνο που απομένει να πληροφορηθούμε είναι ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα σε μία χρονιά που θα έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι Εθνικές ομάδες με τους πρωταθλητές να έχουν αρκετούς διεθνείς. Π.χ. ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν είναι στελέχη των Εθνικών Μαρόκου και Αιγύπτου αντίστοιχα.

Στον Ρέντη κάνει κανονικά προπονήσεις ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το λιμάνι. Άλλωστε, έφυγε τον χειμώνα γιατί πολύ απλά με την απόκτηση του Χασάν τον Ιανουάριο, ο ρόλος του θα περιοριζόταν αρκετά. Οπότε, το κυνήγησε και έφυγε με δανεισμό στη Λεγκανές. Η ισπανική ομάδα έπεσε κατηγορία και έτσι αναγκαστικά ο Γκερέρο επέστρεψε. Αν παρέμενε στην Primera Division, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, ο Γκερέρο θα μοιάζει με τεράστια έκπληξη αν παραμείνει ως τρίτος στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού. Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιος θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντουρμισάι ετοιμάζεται για την ΑΕΛ, ενώ ο Κάιπερς έφτασε μία ανάσα από το να πάει δανεικός σε έναν ξένο σύλλογο και το πιθανότερο είναι να βρεθεί μία ομάδα τελικά και να τον πάρει δανεικό. Κατά συνέπεια, μόνο ο Χιλάλ Σουντανί μένει, ο οποίος σιγά-σιγά θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.