ΠΑΟΚ: Σκέψεις για φιλικό με Παναθηναϊκό

Δίχως απρόοπτα και με τις εξετάσεις των παικτών για τον κορονοϊό να είναι αρνητικές συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπεσίκτας. 

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για φιλικό με Παναθηναϊκό

Στα... βάσανα των προπονήσεων επέστρεψαν την Πέμπτη (20/8) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει Μπεσίκτας, καθώς τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν για την ανίχνευση του κορονοϊού ήταν αρνητικά.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην κυκλοφορία της μπάλας και είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πέραν του Ντόουγκλας Αουγκούστο ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα, για αύριο Παρασκευή (21/8) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Παράλληλα, στις τάξεις του ΠΑΟΚ, υπάρχουν σκέψεις για το... κλείσιμο φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε, ότι οι Θεσσαλονικείς μέχρι στιγμής έχουν δώσει δύο φιλικά τεστ, αυτά με Ατρόμητο και Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο ΠΑΟΚ από την επιστροφή του και μετά στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκε διαθέσιμο αντίπαλο για φιλικό πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας, κυρίως λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία.

Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις στην ομάδα για τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 5/9 που λογικά θα αποτελέσει και πρόβα-τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.