Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός TV

Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας τους μέσω του www.paotv.gr

Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός TV

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στη δημιουργία ιντερνετικής τηλεόρασης και ξεκίνησε το Παναθηναϊκός TV.

H «πράσινη» ΠΑΕ μάλιστα ανέβασε ήδη στον «αέρα» την επίσημη ιστοσελίδα «paotv.gr» μέσω της οποίας θα μεταδίδονται οι αγώνες της ομάδας από το ίντερνετ, ενώ παράλληλα θα γίνονται και οι εγγραφές των φίλων του συλλόγου.

Ήδη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να βρει κανείς όλα τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, στιγμές από τις προπονήσεις, παρασκήνια, ανακοινώσεις μεταγραφών.

Παράλληλα υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία με την πλατφόρμα της COSMOTE TV, μέσω της οποίας θα μεταδίδεται το νέο κανάλι και το φιλικό του Σαββάτου με τη Μαρκό στο Κορωπί (6:30 μ.μ.) θα μπορεί να το δει όποιος επιθυμεί δωρεάν.

Από τη συμφωνία του με την COSMOTE TV ο Παναθηναϊκός θα λάβει ένα συγκεκριμένο ποσό, ενώ και τα τρία πρώτα φιλικά ματς με Μαρκό, ΟΦΗ και Λαμία θα μεταδοθούν τόσο από το συνδρομητικό κανάλι όσο και από την ιστοσελίδα του Παναθηναϊκός TV.

Ο στόχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εξ αρχής να μεταδώσει όλα τα φιλικά ματς της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν από το νέο κανάλι του συλλόγου, καθώς επίσης και τους αγώνες της Κ19, του βόλεϊ και των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Επίσης θα έχει και εκπομπές με αποκλειστικό περιεχόμενο που θα παράγει ο Παναθηναϊκός με δική του τεχνική υποδομή δηλαδή συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα απ’ όλα τα τμήματα που θα εμπεριέχονται στο πακέτο που θα προσφέρεται στους φίλους της ομάδας με συνδρομή.