Ο νόμος του Μαρτίνς στον Ρέντη και η δίψα για το Κύπελλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στην ΑΕΚ και έχει φροντίσει να το δείξει και στους ποδοσφαιριστές του τόσο με ομιλία όσο και με την ένταση στις προπονήσεις.

Ο νόμος του Μαρτίνς στον Ρέντη και η δίψα για το Κύπελλο

Τα όσα συμβαίνουν με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες βάλουν κατά της ΕΠΟ για το γεγονός πως το ματς φτάνει στο σημείο να γίνει στα τέλη Αυγούστου και μάλιστα με τα περσινά ρόστερ, ενώ υπάρχουν ήδη απώλειες από αυτά.

Όλα αυτά, όμως, είναι θέματα που τα χειρίζεται η διοίκηση, διότι στον Ρέντη το σκηνικό είναι διαφορετικό. Ούτε στον Πέδρο Μαρτίνς, ούτε και στους παίκτες αρέσει το γεγονός πως θα αναγκαστούν να παίξουν στα μέσα της προετοιμασίας τους τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος, ωστόσο έχει φροντίσει από την πρώτη ημέρα να καταστήσει σαφές σε όλους ότι θέλει και αυτό το τρόπαιο. Στην πρώτη προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μία μικρή ομιλία στους παίκτες του. Πρώτα τους καλωσόρισε όλους στον Ρέντη και τους είπε ότι ήταν λίγος ο χρόνος ξεκούρασης, αλλά στη συνέχεια φρόντισε να τους δώσει να καταλάβουν ότι την επόμενη εβδομάδα διεκδικούν ένα τρόπαιο.

«Έχουμε μπροστά τον τελικό με την ΑΕΚ και πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε το τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός από τα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να τους δείξει σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια.

Ήδη η ένταση είναι μεγάλη και οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι πρέπει να είναι έτοιμοι για το ματς της επόμενης Κυριακής. Απευθείας μπήκαν στα βαθιά οι ποδοσφαιριστές με τον Πορτογάλο να θέλει και αυτό το τρόπαιο κι ας γίνεται με περίεργες συνθήκες.