«Κοντά σε συμφωνία με Ερυθρό Αστέρα για τον Μάριν»

Οι Σέρβοι επιμένουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ και με την πλευρά του παίκτη το θέμα είναι προχωρημένο.

«Κοντά σε συμφωνία με Ερυθρό Αστέρα για τον Μάριν»

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα που έχει δείξει πολύ σοβαρό και θερμό ενδιαφέρον για να κάνει δικό του τον Μάρκο Μάριν. Παρά το γεγονός πως η υπόθεση του Γερμανού άσου παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες οι Σέρβοι δεν το βάζουν κάτω. Επιμένουν και αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και ο παίκτης θα μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Τα ρεπορτάζ στη Σερβία την Τετάρτη ανέφεραν πως η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Σχεδόν έδιναν τελειωμένη τη μετακίνηση του Μάρκο Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα οι Σέρβοι έγραψαν πως οι διαπραγματεύσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν ο Μάριν θα πάει στους πρωταθλητές Σερβίας ως δανεικός ή ως μεταγραφή.

Στο Βελιγράδι, πάντως, επικρατούσε μεγάλη αισιοδοξία τις τελευταίες ώρες για την θετική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Εδώ και αρκετό καιρό οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πολιορκούν τον Μάρκο Μάριν και προσπαθούν να τον πείσουν έτσι ώστε να αγωνιστεί με την ομάδα τους. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι το 1,2 εκατ. ευρώ που κοστίζει το συμβόλαιο του Γερμανού στον Ολυμπιακό. Πάντως, φαίνεται πως βρίσκουν φόρμουλα για να κλείσει η συμφωνία.