Ολυμπιακός: Προς παραμονή ο Χασάν, πήγε στον Ρέντη

Ο Αχμέντ Χασάν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Τι γίνεται με Γκερέρο και Μεριά που έληξαν οι δανεισμοί σε Λεγανές, Κασίμπασα.

Ολυμπιακός: Προς παραμονή ο Χασάν, πήγε στον Ρέντη

Το μεγάλο ερωτηματικό από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αχμέντ Χασάν. Αν θα κατάφερνε ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, ο οποίος ήταν δανεικός από τη Μπράγκα. Τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη περίπτωση γνωστά.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να μείνει στο μεγάλο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και τις δύο φορές που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Έτσι έχει κάθε λόγο να θέλει να μείνει σε έναν σύλλογο που εξελίσσεται και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά γι' αυτόν.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε στον Ολυμπιακό και γι' αυτόν τον ζήτησε και τον Ιανουάριο στο ρόστερ του και η διοίκηση βρήκε τη φόρμουλα με τη Μπράγκα και τον έφερε πίσω στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι πως ο Χασάν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του και την επιμονή του να τον πάρει ξανά στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αχμέντ Χασάν έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Το απόγευμα της Τρίτης (18/8) ο Αιγύπτιος επιθετικός έδωσε το παρών στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων". Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για το μέλλον του. Όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα είναι σε καλό επίπεδο και ο παίκτης μπορεί να μείνει στον Πειραιά.

Στον Ρέντη εκτός από τον Χασάν βρέθηκε και ο Κάιπερς που ήταν δανεικός στην Αζαξιό. Κανονικά ήταν ο Γκερέρο που ολοκλήρωσε το δανεισμό του στη Λεγανές, αλλά και ο Μεριά που ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Κασίμπασα.