Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις - Ποιοι παίκτες «τρώγονται»

Θεοχάρης και Καμπετσής ενημερώθηκαν από το δίδυμο Ρόκα- Πογιάτος πως δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν και να βρουν ομάδα

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις - Ποιοι παίκτες «τρώγονται»

Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα έχουν αρχίσει τις εκκαθαρίσεις στο Κορωπί καθώς μετά τους Κολοβέτσιο, Κολοβό, Μπεκ και Περέα σειρά για την έξοδο παίρνουν οι Θεοχάρης και Καμπετσής.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αποκτήσει και δεύτερο δεξιό μπακ εκτός από τον 30χρονο Αργεντινό Φακούντο Σάντσες που έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και οι Ρόκα - Πογιάτος αποφάσισαν ότι ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν έχει χώρο στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

Ο πολυσύνθετος αμυντικός ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης είτε ως δανεικός, μια και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022.

Η προοπτική του δανεισμού έως το καλοκαίρι είναι πάντως η πιθανότερη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το δεξί άκρο όπου θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης εκτός του Σάντσες, στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν αρκετές επιλογές ποδοσφαιριστών.

Αυτό σημαίνει πως ο Θεοχάρης δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα των δύο Ισπανών και θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Στον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος επίσης δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ο 20χρονος επιθετικός μίλησε με τον Ρόκα, καθώς ήθελε να μάθει το ρόλο που έχει στον σχεδιασμό του Ισπανού προπονητή, αφού είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε.

Αυτά που άκουσε δεν τον ικανοποίησαν και από κοινού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καμπετσής θα προπονείται με το γκρουπ των «κομμένων» μέχρι να βρει ομάδα. Ήδη, ο μάνατζέρ του έχει κινήσει τις διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεγεί η λύση του συμβολαίου, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αναζητήσει νέα ομάδα χωρίς να δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό.