Χολέμπας: «Στον Ολυμπιακό οφείλω αυτό που είμαι» (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στις πρώτες του δηλώσει μετά την επιστροφή του τόνισε πως έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά παραμένει ο ίδιος τύπος.

Χολέμπας: «Στον Ολυμπιακό οφείλω αυτό που είμαι» (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Κύπελλα. Ο διεθνής μπακ έφυγε από τον Πειραιά το 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα και στη συνέχεια στη Γουότφορντ.

Έπειτα από έξι χρόνια ο Χολέμπας επέστρεψε στον Ολυμπιακό από τον οποίο ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Τρίτης (18/8). Ο 36χρονος μπακ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αυτό που είναι το οφείλει στον Ολυμπιακό και πως τώρα μπορεί να είναι πιο έμπειρος, αλλά παραμένει ίδιος τύπος.

«Μου έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, πρέπει να πω γιατί έμεινα τέσσερα χρόνια και ήταν υπέροχα για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό γκολ μου ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στη Ντόρτμουντ στο Champions League. Ήταν πολύ ξεχωριστό το συναίσθημα γιατί έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν τη Ντόρτμουντ, οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν "μαχαίρι" στην καρδιά τους, ήταν φανταστικά.

Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος όπως ήμουν και πριν. Γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά υπέροχοι. Είναι πραγματικά εξαιρετικοί. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα και με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Χολέμπας.