Μπερίσα: «Ενδιαφέρονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο ομάδες της Αθήνας θέλουν τον 22χρονο υψηλόσωμο Γερμανό επιθετικό

Μπερίσα: «Ενδιαφέρονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός»

Στη μεταγραφική λίστα του Ντάνι Πογιάτος και του Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως βρίσκεται ο Μεργκίμ Μπερίσα.

Ο 22χρονος αγωνίζεται ως επιθετικός και τη φετινή σεζόν έπαιξε στην Αλτάχ με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλτσμπουργκ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έχουν δημιουργήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, μεταξύ των ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα μπορέσουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και φαίνεται να επιθυμούν την απόκτηση του 22χρονου σέντερ φορ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Οι δύο ομάδες πράγματι ενδιαφέρονται για έναν υψηλόσωμο επιθετικό που να παίζει περισσότερο ως εναλλακτική λύση πίσω από τους βασικούς τους σέντερ φορ και ο παίκτης τους έχει προταθεί.

Ο Μπερίσα γεννήθηκε στη Γερμανία, πήρε το γερμανικό διαβατήριο και μετράει μία συμμετοχή με την Εθνική U21 της Γερμανίας.

Την περσινή χρονιά δόθηκε στο πρώτο μισό δανεικός στην Άλταχ και τον Γενάρη επέστρεψε στην Σάλτσμπουργκ, όπου ολοκλήρωσε τη χρονιά.

Σε 30 συμμετοχές και στις δύο ομάδες πέρυσι, είχε 10 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος φορ (1.88μ) ουσιαστικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ και δεσμεύεται με την αυστριακή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.