Δεν υπάρχει θέμα Γιούρι Ριμπέιρο για τον Ολυμπιακό

Κατηγορηματική διάψευση από τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο Γιούρι Ριμπέιρο.

Δεν υπάρχει θέμα Γιούρι Ριμπέιρο για τον Ολυμπιακό

Δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό ο Γιούρι Ριμπέιρο. Κατηγορηματική διάψευση από τον Ολυμπιακό για τον διεθνή Πορτογάλο που σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία απασχολεί τους ερυθρόλευκους

«Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει τον Γιούρι Ριμπέιρο», ήταν ο τίτλος σε δημοσίευμα της εφημερίδας της Πορτογαλίας Record, σημειώνοντας την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ενισχυθεί μετά την αποχώρηση του Τσιμίκα για την Λίβερπουλ. Μάλιστα το δημοσίευμα υποστήριζε ότι ήδη υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ από χθες, βρίσκεται στην Αθήνα ο Χοσέ Χολέμπας. Έφτασε στη χώρα μας με πτήση από τη Φρανκφούρτη και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 22:15. Ο 36χρονος μπακ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο διεθνής μπακ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο και προορίζεται για εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά την ομάδα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής σε αυτήν.

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2010 από τη Μόναχο 1860. Έμεινε στον Πειραιά έως το 2014 και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.