«Ο Μαρτίνς εξετάζει τον Γιούρι Ριμπέιρο»

Τι αναφέρει για τον Γιούρι Ριμπέιρο και τον Ολυμπιακό η εφημερίδα της Πορτογαλίας Record.

«Ο Μαρτίνς εξετάζει τον Γιούρι Ριμπέιρο»

«Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει τον Γιούρι Ριμπέιρο». Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Πορτογαλίας Record, σημειώνοντας την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ενισχυθεί μετά την αποχώρηση του Τσιμίκα για την Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρεται βέβαια στις αφίξεις Ραφίνια και Χολέμπας. Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα είχε αναφερθεί και για την ΑΕΚ, αγωνίζεται στην Νόττιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ριμπέιρο είναι διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός.

Πάντως, ήδη από χθες, βρίσκεται στην Αθήνα ο Χοσέ Χολέμπας. Έφτασε στη χώρα μας με πτήση από τη Φρανκφούρτη και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 22:15. Ο 36χρονος μπακ θα περάσει τη Δευτέρα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο διεθνής μπακ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο και προορίζεται για εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά την ομάδα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής σε αυτήν.

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2010 από τη Μόναχο 1860. Έμεινε στον Πειραιά έως το 2014 και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.