Ολυμπιακός: Φήμες, αλλά όχι προτάσεις για Σεμέδο και Σα

Φημολογία μπορεί να υπάρχει για τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Ζοσέ Σα, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση και αμφότεροι θα βρίσκονται στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Φήμες, αλλά όχι προτάσεις για Σεμέδο και Σα

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Τσιμίκας έφυγε για τη Λίβερπουλ, αλλά είναι κι άλλοι που βρίσκονται υπό παρακολούθηση από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Και μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο για τον οποίο επιμένουν στην Πορτογαλία ότι ενδιαφέρεται η Πόρτο. Ο 27χρονος στόπερ των Πειραιωτών εδώ κι αρκετό βρίσκεται στο… στόχαστρο ομάδων της πατρίδας του, ενώ και ο ίδιος δεν το έχει κρύψει πως δεν έχει πρόβλημα να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, ωστόσο, όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο, διότι επίσημη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού δεν υπάρχει. Φήμες και δημοσιεύματα μπορεί να υπάρχουν στο εξωτερικό, αλλά για τον Σεμέδο δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο. Οι Ίβηρες μπορεί να επιμένουν ότι τον θέλει η Πόρτο, αλλά μέχρι να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού υπάρχει δρόμος.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ζοσέ Σα. Και για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα των Πειραιωτών είναι έντονη φημολογία πως ενδιαφέρονται σύλλογοι από την πατρίδα του, αλλά προς το παρόν όλα αυτά μένουν σε φιλολογικό επίπεδο.

Ούτε και γι' αυτόν υπάρχει κάτι επίσημο στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μη ξεχνάμε ότι ο Σα είναι τραυματίας και έχασε μάλιστα και τον αγώνα με τη Γουλβς. Το πρόβλημα του, πάντως δεν επηρεάζει τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο… μάτι. Το σίγουρο είναι ότι και αυτός την Τρίτη θα πρέπει να είναι στον Ρέντη να συνεχίσει την αποκατάσταση του.