Άρης: Απρόοπτο με Σάσα

Ο Λούκας Σάσα αισθάνθηκε σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο κατά την διάρκεια της προπόνησης του Άρη και αποχώρησε προληπτικά. 

Άρης: Απρόοπτο με Σάσα

Ένα απρόοπτο έκρυβε η σημερινή (16/8) απογευματινή προπόνηση του Άρη. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Σάσα αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Από κει και πέρα, ο Παναγιώτης Σενγκιέργκης, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, είναι καλύτερα και συνεχώς ανεβάζει... στροφές.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

"Διπλή προπόνηση περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στα 3-5 Πηγάδια, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ανέβηκαν οι «στροφές» με πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης (πρωί) και ασκήσεις τεχνικής-συντονισμού, καθώς και ελεύθερο παιχνίδι (απόγευμα).

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Λούκας Σάσα αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Παναγιώτης Σενγκιέργκης, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, άρχισε να ανεβάζει ρυθμό. Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι πρωί-απόγευμα".