Φέρνει Τυνήσιο στόπερ η ΑΕΚ


Ο 23χρονος Νασίμ Χνιντ έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις σύμφωνα με ΜΜΕ της Τυνησίας

Φέρνει Τυνήσιο στόπερ η ΑΕΚ

Με μια επιλογή - έκπληξη θέλει να συμπληρώσει η ΑΕΚ την πεντάδα των σέντερ μπακ της ενόψει της σεζόν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τυνησία η «Ένωση» φέρνει την Δευτέρα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές τον 23χρονο διεθνή Τυνήσιο σέντερ μπακ Νασίμ Χνιντ.

Ο Χνιντ ανήκει στην Σφαξιέν, ομάδα από την οποία είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Γιασίν Μεριά.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tunisienumerique αναφέρει πως υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΑΕΚ και Σφαξιέν αφού οι Τυνήσιοι θέλουν 800.000 ευρώ και η ΑΕΚ δίνει 600 όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί.

Ο Νασίμ Χνιντ είναι 23 ετών, διεθνής, έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό στα όρια του σκληρού παιχνίδι του και για την ικανότητα του στον αέρα.

Επίσης είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά στημένα.

Είναι δεξιοπόδαρος όμως χρησιμοποιεί πολύ καλά και το αριστερό του ενώ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός στόπερ χωρίς όμως να έχει πρόβλημα να παίξει και δεξιά στο κέντρο της άμυνας ανάλογα με τον παρτενέρ του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τους εκτελεστές πέναλτι της Σφαξιέν και μάλιστα έχει πετύχει δύο γκολ με αυτό τον τρόπο.

Από πέρυσι το καλοκαίρι είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Τυνησίας Αλέν Ζιρές και ήταν στην αποστολή στο Κόπα Άφρικα του 2019 όπου αγωνίστηκε στον μικρό τελικό Τυνησία - Νιγηρία.

Ο Καρέρα είχε στο… ραντάρ του τον παίκτη και μελετούσε την περίπτωσή του από τη στιγμή που η ΑΕΚ έκανε πίσω στην περίπτωση του Βράνιες και απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Πάντως ο Βόσνιος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της Άντερλεχτ, έχει μείνει εκτός βασικής ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει τάση επαναπροσέγγισης από την πλευρά του προς την ΑΕΚ.