Θέλει διακαώς τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας

Οι Σέρβοι επιμένουν για να αποκτήσουν τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και σκέφτονται το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Θέλει διακαώς τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας

Μέχρι ενός σημείου ο Μάρκο Μάριν φαινόταν πως θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη σεζόν. Είχε υποστηρικτές στο εσωτερικό του συλλόγου, όμως τα πράγματα άλλαξαν και γι’ αυτόν. Πλέον δεν είναι κρυφό πως ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση, αλλά δεν είναι και απλό να γίνει αυτό, διότι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο είναι δύσκολο να του προσφέρει άλλος σύλλογος.

Στη Σερβία υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ερυθρός Αστέρας πιέζει τον Μάρκο Μάριν να εγκατασταθεί στο Βελιγράδι. Το μεγάλο «αγκάθι» για τους «ερυθρόλευκους» είναι το συμβόλαιο του Γερμανού. Το 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο που έχει με τους Πειραιώτες δεν μπορούν να του το προσφέρουν οι πρωταθλητές Σερβίας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία κατά τα άλλα θέλει διακαώς τον Μάρκο Μάριν.

Γνωρίζει φυσικά ότι είναι και ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στον Ολυμπιακό. Τα ρεπορτάζ στη Σερβία στέκονται στο γεγονός ότι ο Μάριν δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια του για τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί ποντάρουν οι πρωταθλητές Σερβίας για να τον κάνουν δικό τους.

Το τελευταίο χαρτί των Σέρβων για να αποκτήσουν τον Μάρκο Μάριν είναι ο δανεισμός. Πρόθεση τους είναι να κάνουν πρόταση για να πάρουν δανεικό τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.