Νινούα: «Θέλω δύο εβδομάδες προσαρμογής»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα.

Νινούα: «Θέλω δύο εβδομάδες προσαρμογής»

Ο Νίκα Νινούα συστήθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις που έκανε το PAOK TV. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα τόνισε πως είναι τιμή του που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αποκάλυψε πως το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Αντρέα Πίρλο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Νίκα Νινουά:

«Είμαι ο Νίκα Νινούα, 21 ετών, από την Γεωργία και αγωνίζομαι ως κεντρικός μέσος. Μου αρέσει το τεχνικό παιχνίδι, είμαι καλός οργανωτής και θέλω να παίζω γρήγορα.

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής όσον αφορά το αγωνιστικό στυλ, είναι ο Πίρλο και θέλω να φτάσω στο επίπεδό του. Η μεταγραφή μου σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο είναι μεγάλη τιμή για εμένα.

Πραγματικά ανυπομονώ να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους μπορώ με το κλαμπ και θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω αυτό το στόχο.

Κατά τη γνώμη μου δεν θα χρειαστώ πάνω από δύο εβδομάδες προσαρμογής. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να αρχίσω να αγωνίζομαι όσο πιο σύντομα γίνεται».