«Ενδιαφέρον από Νάπολι και Μπολόνια για Γιαννούλη»

Δημοσιεύματα στην Γαλλία επαναφέρουν τις Νάπολι και Μπολόνια στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ. 

«Ενδιαφέρον από Νάπολι και Μπολόνια για Γιαννούλη»

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ "παίζει" δυνατά για την Σεντ Ετιέν τους τελευταίους μήνες, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έχει ανταγωνισμό από... Ιταλία μεριά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, για τον μπακ του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρονται εκ νέου οι Νάπολι και Μπολόνια. Παρόλα αυτά, στην Ιταλία αναφέρουν, πως για τους "παρτενοπέι" δεν είναι η πρώτη επιλογή στη μεταγραφική τους λίστα με τους αριστερούς μπακ.

"Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό για το Δημήτρη Γιαννούλη. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και η ομάδα του αξιώνει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να βγει από τα ταμεία της Σεντ Ετιέν αν δεν υπάρξουν πωλήσεις. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και δύο ισχυρές ομάδες από την Ιταλία η Μπολόνια και η Νάπολι.

Η Νάπολι δεν θα είχε πρόβλημα να διαθέσει τα 5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Γιαννούλη, ωστόσο πηγές από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν είναι η πρώτη επιλογή στη μεταγραφική της λίστα με τους αριστερούς μπακ", αναφέρουν τα δημοσιεύματα.