Έρχεται στην Ελλάδα ο Σάντσες

Ο Αργεντινός αμυντικός ξεκίνησε τις διαδικασίες για να ταξιδέψει στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Έρχεται στην Ελλάδα ο Σάντσες


Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο Φακούντο Σάντσες, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες και γραφειοκρατικές διατυπώσεις για να ταξιδέψει και είναι σε συνεχή επαφή με τους «πράσινους» για να έρθει, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρακολουθούσαν καιρό τον έμπειρο δεξιό μπακ και κατέληξαν τελικά σε αυτή την επιλογή, θεωρώντας πως έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Ντάνι Πογιάτος για τη θέση.

Δηλαδή εμπειρία, δύναμη και παραστάσεις από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Αργεντινής.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι την Δευτέρα η μεταγραφή είχε «χαλάσει», μια και η Χατάισπορ, η τουρκική ομάδα, που είχε καταθέσει προσφορά, είχε καταφέρει να φτάσει κοντά στον παίκτη.

Όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του και του έδωσε περισσότερα χρήματα, αλλά και μπόνους στόχων καταφέρνοντας αργά το βράδυ της Τετάρτης να αποσπάσει τη θετική απάντηση του 30χρονου μπακ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός κλείνει μία πολύ σημαντική «τρύπα» στο ρόστερ του από την αρχή κιόλας της προετοιμασίας.

Κι αυτό διότι με τις αποχωρήσεις των Γιόχανσον, Αποστολάκη, Βαγιαννίδη, είχε μείνει χωρίς κανέναν παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας κι αναζητούσε δύο ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση.