Ο Ραφίνια τους ενημέρωσε τα ξημερώματα: «Στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια»

Τι έγινε τα ξημερώματα στη συνάντηση του Ραφίνια με τους διοικούντες τη Φλαμένγκο, οι οποίοι προσπάθησαν να τον πείσουν να απαντήσει αρνητικά στον Ολυμπιακό.

Ο Ραφίνια τους ενημέρωσε τα ξημερώματα: «Στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια»

Ο Ραφίνια συναντήθηκε με τους διοικούντες τη Φλαμένγκο και πλέον αναχωρεί για τον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρουν ιστοσελίδες στη Βραζιλία μετά τη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της Φλαμένγκο.

Χαρακτηριστικά, η globoesporte.globo.com γράφει: «Ο Rafinha είναι αποφασισμένος να φύγει από το Flamengo και να πάει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Η πρόταση ήρθε την Τετάρτη με το «ναι» που ήρθε από τον ατζέντη του. Μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους τους ποδοσφαιρικούς τμήματος της Φλαμένγκο δεν μπόρεσε να τον απομακρύνει από την ιδέα. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε συνέντευξη τύπου για το απόγευμα της Παρασκευής».

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνος, οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό διεξήχθησαν από τον ατζέντη του Ραφίνια, Ricardo Scheidt. Η πρόταση ήταν εξαιρετική και έφτασε σχεδόν τρεις φορές τον τρέχοντα μισθό. Η Φλαμένγκο πρότεινε στον παίκτη μια μέση οικονομική λύση, αλλά δεν υπήρξε τρόπος οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Ο Ραφίνια ανακοίνωσε στη Φλαμένγκο ότι βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάνει το καλύτερο για την καριέρα του.