Δεκαπενταύγουστος με... μεταγραφικό φόντο στον Ολυμπιακό

Όλα είναι πιθανά για τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικό επίπεδο, ακόμα και να κλείσει δύο παίκτες το Σαββατοκύριακο (15-16/8) και από βδομάδα να αρχίσουν οι αφίξεις στο "Ελ. Βενιζέλος". "Τρέχουν" οι εξελίξεις με τον Ραφίνια που είπε "ναι" στην ερυθρόλευκη πρόταση.

 Δεκαπενταύγουστος με... μεταγραφικό φόντο στον Ολυμπιακό

Στις 18 Αυγούστου έχει οριστεί η "πρώτη" του Ολυμπιακού στον Ρέντη για την επόμενη σεζόν. Είναι πολύ πιθανό έως τότε να έχουν προκύψει σοβαρές εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο... Δεν λέμε ότι ο Μαρτίνς θα έχει σίγουρα στο προπονητικό κέντρο ένα ή δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά η αλήθεια είναι πώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις το προσεχές τριήμερο. Ακόμα δηλαδή και αν ανήμερα Δεκαπενταύγουστου γνωστοποιηθεί ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται μεθοδικά για την κάλυψη των κενών που άφησαν οι αποχωρήσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί για τη Γαλατασαράι (μάλλον ανακοινώνεται την Κυριακή) και του Κώστα Τσιμίκα που πωλήθηκε στην Λίβερπουλ.
Ο Ραφίνια της Φλαμένγκο είναι σε πρώτο πλάνο και οι πληροφορίες που έρχονται από την Βραζιλία αναφέρουν ότι έχει ήδη απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, με την Φλαμένγκο να τα... βάφει μαύρα για την απόφασή του. .

Επίσης, ο Ολυμπιακός "τρέχει" το θέμα του αριστερού μπακ, με το όνομα του Χοσέ Χολέμπας να εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ως εναλλακτική λύση όμως και όχι ως βασική. Από την άλλη, ναι μεν "πάγωσε" η υπόθεση του Τράουκο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν μπορεί να... ξεπαγώσει, καθώς δεν έχει "καεί" οριστικά. Φυσικά στον Πειραιά εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, τις οποίες ούτως ή άλλως είχαν "σταντ μπάι", αν και εφόσον "κόλλαγε" η υπόθεση με τον Περουβιανό αμυντικό της Σεντ Ετιέν.

Όσο για τον Ιβοριανό εξτρέμ Μαξ Γκραντέλ που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ; Στην Τουρκία πιστεύουν ότι θα καταλήξει στην Σίβασπορ. Ίδωμεν...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δεκαπενταύγουστος θα είναι... καυτός και θα έχει "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό φόντο! Με τον Ραφίνια να είναι ο πρώτος, καθώς ίσως έρθει στην Ελλάδα το προσεχές τριήμερο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.