Βόλος - Ατρόμητος 1-2: Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο - Σκόραρε ο Δουβίκας

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Σκόρερ για τους νικητές οι Μανούσος, Γούτας ενώ για τους Θεσσαλούς ο Δουβίκας - αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Αστέρα Τρίπολης - πέτυχε γκολ με το «καλημέρα».

Βόλος - Ατρόμητος 1-2: Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο - Σκόραρε ο Δουβίκας

Παρθενική νίκη – σε φιλικό επίπεδο – για τον Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι που επιστρέφει στη βάση του.

Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε 2-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Μήτογλου, Κολόμπο, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσοκάνη, Ριένστρα στη μεσαία γραμμή, τους Λουντεβάλ, Μπαριέντος, Γκουαροτσένα τριάδα πίσω από τον Γέντρισεκ που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Θεοδωράκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκάλο, Ρισβάνη, Στρούγγη στα στόπερ, τον Νταβιώτη δεξί μπακ-χαφ, τον Κιβρακίδη αριστερό, τους Χαρίση, Ούμπιδες στο κέντρο, τους Μανούσο, Ραμπέγιο στα άκρα και τον Βέλλιο στην κορυφή της επίθεσης.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Μανούσος με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπειτα από ασίστ του Κιβρακίδη.

Ο Βόλος ισοφάρισε 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 76’ με τον Γιάννη Δουβίκα, ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι απάντησαν αμέσως και στο 79’ ο Γούτας σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες εκτός των Γιαννιώτη, Σάλτα, Μπουσούλατζιτς και Σάλομον.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού η αποστολή του Ατρόμητου αναχώρησε για την Αθήνα.