Κρίσιμο ραντεβού Ραφίνια - Φλαμένγκο για την πρόταση του Ολυμπιακού

Στην Βραζιλία κάνουν λόγο για ραντεβού του Ραφίνια με την Φλαμένγκο αυτή την ώρα με... θέα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Κρίσιμο ραντεβού Ραφίνια - Φλαμένγκο για την πρόταση του Ολυμπιακού

Από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό μπορεί να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση του Ραφίνια για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μπακ που έχει πρόταση στα χέρια του από τους "ερυθρόλευκους" και την εξετάζει πολύ σοβαρά (σ.σ. στην πατρίδα του έκαναν λόγο για 1,4 εκ. ευρώ ετησίως για δύο χρόνια συμβόλαιο), συζητάει τις τελευταίες ώρες με την Φλαμένγκο για το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο πλέον να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, έχει κανονίσει ραντεβού με τον ατζέντη του και με τη διοίκηση της Φλαμένγκο τις επόμενες ώρες, ώστε να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να δουν αν θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα ή όχι.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη με τον βραζιλιάνικο σύλλογο που αφορά την πιθανότητα να φύγει ως ελεύθερος από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, αν και εφόσον προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ευρώπη.

Εκεί πάνω έχει "πατήσει" ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα!

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.