Ο Σεμέδο και η μεταγραφή Βερτόνγκεν στην Μπενφίκα

Η Μπενφίκα φέρεται να έκλεισε τον Γιαν Βερτόνγκεν από την Τότεναμ για την ενίσχυση της άμυνάς της. Αποσύρεται τελικά από την υπόθεση του Σεμέδο η ομάδα της Λισσαβώνας; 

Ο Σεμέδο και η μεταγραφή Βερτόνγκεν στην Μπενφίκα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν στις προτεραιότητες της Μπενφίκα, μολονότι τον τελευταίο καιρό οι πορτογαλικές εφημερίδες έσπευσαν να "χαμηλώσουν" το θέμα και να τονίσουν ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των "αετών".

Εδώ και πολύ καιρό οι Λουζιτανοί προσπαθούσαν να "ψήσουν" τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο στόπερ, αλλά όταν ενημέρωσαν τους "ερυθρόλευκους" ότι σκόπευαν να καταθέσουν επίσημη πρόταση 7 εκ. ευρώ, πήραν μία απάντηση που τους έκοψε τα "φτερά".

Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να πουλήσει τον παίκτη με λιγότερα από 10 εκ. ευρώ. Και τα 10 που ανέφεραν οι Πορτογάλοι, επίσης θεωρούνται λίγα. Η ουσία είναι ότι στην Λισσαβώνα φαίνεται πώς έχουν αρχίσει να ξεχνούν τον Σεμέδο.

Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες ότι η Μπενφίκα έχει κλείσει ουσιαστικά τον Γιαν Βερτόνγκεν που έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι "αετοί" αποφάσισαν να στρέψουν αλλού την προσοχή τους για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Ο Ζόρζε Ζεσούς ενδέχεται να ψάξει και για δεύτερο στόπερ, αλλά στην παρούσα φάση αυτό που ισχύει είναι ότι η Μπενφίκα αναμένεται να ανακοινώσει τον Βερτόνγκεν και ο Σεμέδο έχει πάει πολύ πιο πίσω.