Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ραφίνια

Τι γράφουν οι Βραζιλιάνοι για την πρόταση του Ολυμπιακού στον Ραφίνια, τι φέρεται να απάντησε ο μπακ της Φλαμένγκο και τι έγινε τα ξημερώματα στον αγώνα με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε.

Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ραφίνια

Τελειωμό δεν έχουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ραφίνια. Σε ένα από αυτά γίνεται αναφορά στην πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για δημοσίευμα του Foxsports, το οποίο επικαλείται πληροφορίες που μετέδωσε το «Radio 98 FM» στη Βραζιλία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας του τον 35χρονο μπακ της Φλαμένγκο. Οι Πειραιώτες φέρονται να πρόσφεραν 2,8 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, για διετές συμβόλαιο, με τον Ραφίνια να απαντά ότι θέλει περισσότερα προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Σε άλλο δημοσίευμα η εφημερίδα «O Dia», αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη «Φλα» έως τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος.

Να σημειώσουμε ότι η Φλαμένγκο είχε παιχνίδι τα ξημερώματα, εκτός έδρας με αντίπαλο την Ατλέτικο Γκοϊανένσε. Η ομάδα του Ραφίνια ηττήθηκε με 3-0. Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα και μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.