Τι γίνεται με Πόρτο και Σεμέδο

Και η Πόρτο έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Πορτογαλίας. Τι γίνεται με τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Τι γίνεται με Πόρτο και Σεμέδο

Ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει στη Λίβερπουλ την καριέρα του, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που απασχολεί συλλόγους του εξωτερικού. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μία ακόμα τέτοια περίπτωση, είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών συλλόγων και οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά "καυτές".

Μέχρι τώρα στην Πορτογαλία θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής θα πάει στη Μπενφίκα και πως είναι η πρώτη επιλογή του Ζέσους. Δεν φαίνεται, ωστόσο να είναι και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα γι' αυτή την επιλογή. Ναι μεν ο Σεμέδο αρέσει στη Μπενφίκα και έχουν πολύ καλή άποψη, αλλά φαίνεται πως δεν "καίγονται" κιόλας να τον πάρουν άμεσα.

Κάπως έτσι στην Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι στα υπόψη της Πόρτο. Οι "Δράκοι" έχουν στη λίστα τους τον Ρούμπεν Σεμέδο και είναι ένα από τους στόπερ που εξετάζουν για την ενίσχυση του κέντρο της άμυνας τους.

Είναι προφανές πως κάτι κινείται γύρω από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Και ο ίδιος, πάντως, δεν έχει κρύψει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Στον Ολυμπιακό κατάφερε να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του, αλλά τώρα βλέπει ως ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα.