Παναθηναϊκός: Έκλεισε η συμφωνία για το PAO TV

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκλεισε συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι για να συμπεριλάβει το PAO TV

Παναθηναϊκός: Έκλεισε η συμφωνία για το PAO TV

Σε προφορική συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο «μπουκέτο» του το πρόγραμμα του PAO TV, έχει έρθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, η νέα «πράσινη» πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη για τους φίλους του «τριφυλλιού» και από το διαδίκτυο μέσω ενός απλού προγράμματος, με τις δύο πλευρές να επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες τις οποίες θα δώσουν στη δημοσιότητα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μεταξύ πολλών αθλητικών εκπομπών με επίκεντρο το σύνολο του Παναθηναϊκού, το PAO TV θα προβάλει και αγώνες του Ερασιτέχνη, ματς της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται να κάνει το... ντεμπούτο του στις 26 Αυγούστου στον φιλικό αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό, εντούτοις, δεν σημαίνει πως όλα τα επίσημα ματς της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στη Super League, θα «κλειδώσουν» στο PAO TV και το συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλια.

Κι αυτό, διότι όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, είναι ακόμη ανοικτό το θέμα της πώλησης των δικαιωμάτων των επίσημων αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Super League (κανονική περίοδος και πλέι-οφ) σε άλλο συνδρομητικό κανάλι.

Κάτι που αν τελικά γίνει, αυτομάτως θα «κόψει» από το PAO TV τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ανδρικής ομάδας, αλλά θα έχει όλο το υπόλοιπο «πακέτο».

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» κινούνται σε παράλληλα σε πολλά τηλεοπτικά «μέτωπα», προκειμένου να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ